Contact us now
035-6285085

Goedkope hypotheek?

Het aangaan van een hypothecaire lening kan lastig zijn. U bent opzoek naar een goede maar vooral een goede hypotheek, dit zijn vaak 2 dingen die niet samen gaan waardoor u uit eindelijk bij een goedkope hypotheek veel duurder uit bent. Vaak worden goedkope hypotheken aangeprezen als of ze heel weinig kosten en dat iedereen makkelijk een hypotheek kan afsluiten. Voor vragen en persoonlijk advies kunt u terecht bij assurantie kantoren.

Dit is vaak nietwaar, veel hypotheek verstrekkers verkopen u bij de aankoop van uw hypotheek vaak ook verzekeringen voor bijvoorbeeld als u overlijd. Bekijk deze verzekeringen goed van te voren, het kan namelijk zo zijn dat u ergens voor heeft getekend terwijl u niet wist waar u voor tekent.

Veel mensen kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek om de maandlasten laag te kunnen houden. Bij een aflossingsvrije hypotheek betaald u een klein beetje van de hypotheek per maand met een rentepercentage erbij, dit lijkt weinig waardoor de maandlasten erg laag blijven, echter moet u na loop van tijd ook de rest van de hypotheek terug betalen.

Doordat de huizen prijzen over het algemeen stijgen hoeft dit geen probleem te zijn vanwege u dan makkelijk het bedrag kan terug betalen.

Kijk van te voren goed wat u afsluit en voor hoelang, kijk altijd de kleine lettertjes onder het contract goed door voor dat u besluit om te tekenen.