Contact us now
035-6285085

Wat bieden wij aan

Wat bieden wij u ?

Totale en onafhankelijke dienstverlening

Het Financieel Adviesbureau werkt geheel onafhankelijk. Het richt zich hoofdzakelijk op het verstrekken van totale, objectieve en financiėle dienstverlening waarin uitsluitend het belang van de cliėnt telt. Inkomenszekerheden in de meest brede zin van het woord en het daaraan inherente vermogensbeheer vormen er de kern van.

Allround dienstenpakket

Cliėnten worden geadviseerd en nadien begeleid ter zake van hypotheken, pensioen, lijfrentevorm, depotbeleggingen, arbeidsongeschiktheids- en levensverzekeringen. Hierdoor worden in samenwerking met vooraanstaande en gerenommeerde maatschappijen ‘Individueel-Financiėle Plannen’ ontwikkeld. Deze vallen op door een innoverende opzet waarbinnen de meest recente fiscale mogelijkheden zijn gemaximaliseerd.

Doelstellingen dienen gehaald te worden

Op basis van die persoonlijke analyse worden tezelfdertijd een individueel advies en begeleidingsplan voor de toekomst opgesteld. Want Financieel Adviesbureau J.J. van der Kolk garandeerd een permanente begeleiding van elk uitgebracht advies. Beoogde en geadviseerde doelstellingen dienen immers bereikt te worden. En dat onder voorwaarde van het hoogst haalbare rendement en de grootste betrouwbaarheid, zekerheid en veiligheid.

Uitdagend en kansrijk

Waar een cliėnt wil inspelen op extra aantrekkelijke mogelijkheden biedt het Financieel Adviesbureau ook uitdagende en meer kansrijke oplossingen met supplementair rendement. Inherente risico’s kunnen daarbij desgewenst grotendeels worden wegverzekerd. In beide gevallen echter wordt elke aanbieding uit de verzekerings- en beleggingsmarkt streng getoetst op flexibiliteit qua hoogte van de periodieke inleg, tussentijdse valuta- of fondsenswitch en opname- en uitkeringstijdstippen.

Professionele werksfeer

Het Financieel Adviesbureau J.J. van der Kolk is trots op de professionaliteit die zijn dienstverlening typeert. Contacten verlopen altijd direct. Ieder uit te brengen advies wordt bestudeerd en gecheckt door het complete inhouse-team. Daarvan maken alle financiėle, fiscale en juridische disiplines onderdeel uit.

Een gemakkelijke keuze

De gecompliceerde materie die gepaard gaat aan inkomstencontinuering en vermogensbeheer vormt voor cliėnten van het Financieel Adviesbureau geen enkel probleem.